Munte din nou ...


Cateva poze....















... si o mica intamplare, care demonstreaza, inca o data (daca mai era nevoie), de ce nu merita sa-ti petreci vacanta pe plaiuri romanesti. Sa va zic intamplarea propriu-zisa (a se citi furt pe fata)

Aflandu-ne zilele astea pe Valea Prahovei am fost si in Poiana Brasov, unde ne-am oprit la "faimoasa" Stana Turistica. Eram un grup de aproximativ 20 de persoane.

Cinstit vorbind, am fost placut impresionat de aspectul interior si exterior al acestui... restaurant sa-i zicem. Insa partea frumoasa aici se termina.

Ca sa nu ma intind prea mult, am fost serviti cu "meniul traditional" al lor, asezat pe un platou de lemn de dimensiunea unei tastaturi de calculator, care continea (pacat ca momentan nu am o poza) : cateva felii de rosii si castraveti, cateva bucatele de branza(de comert), slanina, mat, ceapa. De mentionat ca au fost 4 astfel de platouri. La astea se mai adauga 4 paini de-ti rupeai dintii in ele, 2 litri de vin fiert si o apa minerala la jumate` .

Nota de plata: cu putin sub 8 milioane (fara 200 de mii)
Am ramas consternati :| 800 de lei pe nimic. Un platou din ala, de altfel destul de gol, ti-l mananca un om normal fara sa clipeasca. Cu atat mai mare uimirea cu cat mancaseram cu putin timp inainte in Brasov pe mult, mult mai putini bani incat aproape am dat afara.

Sfatul meu: daca totusi tineti la buzunarele voastre, evitati aceasta locatie - Stana Turistica din Poiana Brasov. Cam asta e tendinta peste tot, sa te fure pe fata. Doar fiecare are cate o pitzipoanca de intretinut. Dar ma rog...

"Fool me once, shame on you.
Fool me twice, shame on me."

2 comments:

  1. de-aia intrebi mereu mai intai pretul :)) chit ca risti sa pari de la tara :))

    RăspundețiȘtergere
  2. ...eu consider ca e un sfat destul de practic si eficient

    RăspundețiȘtergere

 

Blogroll