Rabat - Maroc


Dupa alte plimbări pe străzile înguste în Bergamo vine vremea sa ne întoarcem la aeroport pentru zborul spre Maroc(Tanger). Din neatenție, sau nu, ratam stația de la aeroport asa ca... așteptam autobuzul din sens invers. :)

In jurul orei 4 ne îmbarcăm cuminți într-un 737 al Ryanair și purcedem spre primul oraș din Maroc, Tanger. Zborul decurge bine pana deasupra aeroportului Boukhalf când căpitanul ne anunță, pe-o voce liniștita, ca nu putem ateriza din cauza furtunii de sub noi și ca vom mai da câteva ture in aer pana sa potolește vremea("don't worry, there's plenty of fuel. enjoy your flight").

In fine, aterizam într-un final(deși nu foarte plăcut), negociem un taxi spre oraș și plecam spre hotel. De remarcat ca taximetristul a încercat sa mai umfle oleacă prețul dar n-am cedat :)
Seara, cu ultimele puteri, ieșim la o mica plimbare în căutarea oceanului. Imediat suntem asaltați de diverși indivizi care încercau sa ne vândă hașiș. La orice pas găseai câte unu din asta. Partea și mai aiurea e ca te urmăreau, la propriu.

Dimineața plecam spre gara cu destinația Rabat. Ajungem după vreo câteva ore de mers cu trenul și autocarul.(marocanii stau mult mai bine la infrastructura ca noi). Apoi o luam la pas în căutare de chestii interesante. Primul și poate cel mai interesant lucru: Oceanul. De data asta ne-a ajutat și vremea.

Cam atât momentan. Mai jos, câteva poze.














4 comments:

  1. Cam toti soferii marocani incearca sa umfle pretul , mai ales cand e vorba de aeroport.

    RăspundețiȘtergere
  2. absolut. dar nu se pun ei cu oltenii :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Frumos martisor, doc! (povestioara si pozele) Va multumin :)
    Pozele sunr frumoase - ca de obicei :)
    insa albastrul cerului este fenomenal :)

    Asteptam continuarea...:P

    RăspundețiȘtergere
  4. Corina 2 sau 1 (depinde pe ce criterii clasificam :D ) inca asteapta martisorul;))

    RăspundețiȘtergere

 

Blogroll