Balea Lac


Incep cu o poza ca poate se plictiseste lumea de citit :)




La sfarsitul saptamanii trecute am plecat intr-o mica plimbare de vreo 2 zile pe la munte. Mai exact, pe Transfagarasan, Balea Lac, etc.

E deja un fel de adevar general-valabil ca orice plecare prin mai vechiul "Land of choice" sau mai noile "Carpathian Gardens" reprezinta o aventura nu tocmai placuta. Incepand de la sosele care-s jegoase (in cazul de fata mai bune decat alea de pe la Voineasa), continuand cu locul unde esti cazat si terminand cu prostia oamenilor.

Despre Cabana "Balea Cascada", unde am fost cazati, ar fi ceva mai multe de zis insa ma rezum doar la doua lucruri. In primul rand era in mijlocul unor renovari, motiv pentru care cativa dintre colegi au fost treziti pe la 7-8 dimineata de catre muncitorii care mestereau exteriorul cladirii. Mai frustrant e ca aceiasi muncitori si-au luat rapid o bine-meritata pauza, ramanand doar lumea trezita :|
Al 2-lea aspect e legat de micul-dejun pe care l-am avut acolo, inclus cica in pretul cazarii. Surprinzator, desi fiecare avea un bon in valoare de 15 lei, micul-dejun era standard. In fine, nu asta era problema ci mai degraba un viermisor "scapat" pe una din farfurii. Nu-i nimic, are proteine :))

Am intalnit si oameni pur si simplu cretini, urcand cu copiii (de gradinita) spre cascada de acolo pe un traseu relativ dificil si pentru adulti. Cat de idiot sa fii sa faci chestia asta? :|

0 comments:

Trimiteți un comentariu

 

Blogroll