Cheile Nerei - Partea 2


Cu o intarziere de mai bine de o luna, revin cu pozele din ziua a doua de pe Cheile Nerei. Din lipsa de timp si mai ales chef :), n-o sa va plictisesc cu prea multa pălăvrăgeala .

Asadar, in mare parte timpul a trecut parcurgand un traseu de vreo 4? ore spre Lacul Dracului.Ziua incepea bine daca era sa ne luam dupa vreme: soare, suficient de cald, etc :)


Traseul incepe pe un drum forestier iar apoi continua pe niste poteci prin padure. Este bine marcat si  suficient de usor, mai ales la coborare :). Ajungem dupa vreo doua ore la destinatie:

Imposibil sa nu remarci nuanta de albastru/turcoaz 


La intoarcere o parte din "trupa" alege s-o ia pe un alt traseu (de multe alte ore) iar restul alegem sa ne intoarcem pe acelasi drum. Colegului George ii vin idei à la Bear Grylls si o ia initial pe alt traseu, solo, dupa care se intoarce caci nu gasise nu-stiu-ce-poteca :)).

Numai bine ca ne prinde si ploaia care ne face varza si deodata singura noastra dorinta e sa ajungem cat mai repede la locul unde ne lasaseram masinile.Cam atat momentan; mai urmeaza cateva poze si din ziua a 3-a, pe care o sa le pun... candva. :)


2 comments:

 

Blogroll