Delicious Istanbul



Daca ai fost in Istanbul si n-ai mancat peste traditional la piciorul Podului Galata... n-ai pierdut mare lucru.

In mare parte e supraapreciat. Pestele e bun, dar nu foarte.

Interesant e locul din care se vinde si "flow-ul" de clienti pe care il are o astfel de afacere. La fel si locul unde poti sta sa il "savurezi", format din cateva mese joase cu buturugi de lemn pe post de scaune. Pe mese gasesti doua recipiente, unul cu sare, altul cu zeama de lamaie. Pe acestea din urma angajatii locului le golesc conștiinciosi din cele mai goale in cele mai pline, evident pentru eficientizarea costurilor :)

La fel de evident este ca nu poti avea prea mari pretentii de igiena de la astfel de locuri.

Daca toate astea nu sunt suficiente si esti si mai pofticios, iti poti cumpara de langa aceste stabilimente, de la niste tonete ambulante, si niste masline conservate la bocan, de la care e imposibil sa nu iti ploua in gura.

Turcii merg si mai departe cu oferta si iti ofera si niste porumb fiert sau copt, ori niste castane coapte, toate fiind preferate in sezonul rece in detrimentul inghetatei si pepenelui verde din timpul verii.
 
Enjoy! :)

0 comments:

Trimiteți un comentariu

 

Blogroll