Budapesta


Reprezinta locatia aleasa pentru vacanta din vara asta. As putea spune c-a fost o destinatie "de criza" avand in vedere si bugetul disponibil, ceea ce insa nu inseamna ca nu ai ce vedea in capitala maghiara. Din contra.

Asadar, am fost tot in formatie de 3 (desi se anuntasera mai multi), singura diferenta fiind inlocuirea lu` Mishu cu Mitosu :))

Drumul pana in Budapesta cu trenul e obositor si frustrant (siti voi, mersul cu cfr-ul bla bla). Dupa ce ajungi acolo parca esti totusi dispus sa uiti de chestiile astea ca doar n-o sa-ti strici vacanta cu ele.



Primul lucru observat in Budapesta e ca... se lucreaza. Peste tot gasesti santiere mai mici sau mai mari. Cu toate astea se circula relativ fluent :)



Cazarea am avut-o la City Hostel Pest, un hostel dragut si foarte ok pentru banii platiti (33E/persoana pentru 4 nopti). Daca nu ai de gand sa stai in camera prea mult reprezinta o alegere buna.



In ce-a mai ramas din prima zi, dupa un bine-meritat somn :) ne-am plimbat pe insula Margaret - unde era amenajat un parc, continand pana si o pista de alergat, si ne-am cocotat pe Citadela pentru a vedea panorama nocturna a orasului (pe care o voi posta... curand).



PS: maghiara e imposibila (pentru mine, cel putin) :|

5 comments:

 

Blogroll